PROJECTEN

WV Trappen | De Meester van Haarlem

De Meester van Haarlem is een unieke transformatie van een voormalige ambachtsschool naar een prachtig woongebouw met 178 zowel gerenoveerde – als nieuwbouwappartementen.
Na bijna 100 jaar van onderwijs, kunt u straks riant wonen in bijvoorbeeld het voormalige technieklokaal, kooklokaal of laslokaal.
WV Trappen tekende in dit prachtig project voor de trappen, balustrades, balkonhekken en toegang trapjes.
Wat een fantastisch project om aan mee te mogen werken!

Lees verder »

WV Trappen | Schiphol Trade Park

In opdracht van Dijkham Bouw hebben we de trappen en balustrades mogen leveren voor Schiphol Trade Park,
waaronder 2 grote trappenhuizen welke middels hangstaven aan de dakconstructie van het gebouw hangen. Dat is nog eens een dikke constructie hè! Ja dat kun je wel aan die mannen van WV Trappen overlaten. Mooie klus!

Lees verder »

WV Trappen | Villa

Onlangs hebben we deze trap geplaatst in een mooie villa. Hij is stoer en elegant tegelijk en past prachtig in het hele interieur met z’n zwarte stalen deuren. Het blijft een mooie combinatie tussen dat zwarte staal en het eiken van de treden. Wij zijn er best een beetje trots op!

Lees verder »

WV Trappen | Blok 14 Vathorst

In opdracht van Van Bekkum BV hebben wij de 34 appartementen Blok 14 in Vathorst voorzien van de (vlucht)trappen en hekwerken.
BLK-14 is ontworpen
als poort naar de wijk, waarbij is
voortgeborduurd op de visie van waaruit
het winkelcentrum ontwikkeld is.
https://www.vanbekkum.nl/

Lees verder »

WV Trappen | Robuust

Wat een plaatje is dit weer! In dit woonhuis hebben wij een moderne robuuste trap gemaakt met eiken treden, RVS anti slip en stalen getande trapbomen. Wat vinden jullie ervan? Interesse in een trap als deze? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lees verder »

WV Trappen @ ABI Robotics Haarlem

De high tech uitstraling van het nieuwe pand van ABI Robotics te Haarlem vraagt natuurlijk om een high tech trap! WV Trappen tekende in dit prachtige pand voor de trappen en balustrades. Wat een plaatje is dit weer geworden, een stalen wenteltrap afgewerkt met matte lak!

Lees verder »

WV Trappen en MOBA Barneveld

De MOBA Group is ’s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren, gevestigd in Barneveld.

WV Trappen is er super trots op om hier deze fraaie trappartijen en balustrades te hebben mogen realiseren in opdracht van Hardeman Bouwbedrijf.

Lees verder »

WV Trappen nieuwe stijl

Heeft u het al gezien? We hebben onze huisstijl in een ander jasje gegoten. Misschien heeft u onze zwarte bussen met nieuwe belettering al zien rijden, de nieuwe aanhanger al gespot of heeft u al een kijkje genomen op onze nieuwe website?
Stoer met een fris blauw tintje, wij zijn er blij mee!

Lees verder »

Vakmanschap!

Weer een staaltje vakmanschap van de mannen van WV Trappen!
Trap en balustrades van zwart staal, eiken en glas in deze prachtige villa. Wat een eyecatcher is dit geworden!

# trots # vakmannen # WV Trappen # Mooi werk# Stoer

Lees verder »

Van kerk naar woonhuis

Van kerk naar woonhuis!
Stel, je bent architect en maakt van een oude kerk je eigen moderne woonhuis… Ook dan is WV Trappen er om je van dienst te zijn met een trap volledig naar wens en op maat! Mooi geworden toch?

Lees verder »

WV Trappen @ TH Klimaatbeheersing

WV Trappen @ TH Klimaatbeheersing

In het nieuwe pand van TH Klimaatbeheersing aan de Arkerpoort 18 te Nijkerk hebben wij deze fraaie trappen verzorgd. Gemaakt van zwart staal met treden die opgevuld zijn met beton!

Strak, stoer en sterk met de handtekening van WV Trappen!

https://www.th-klimaat.nl

Lees verder »

Robuuste Trappartij

Deze mooie villa is door ons voorzien van een statig trappenhuis met daarin zwart stalen trappen en balustrades, voorzien van een matte coating en eiken treden. Een robuuste trappartij, stijlvol en stoer tegelijk.

Ontwerp & Realisatie : WV Trappen

Lees verder »

Project Lightboxx

Het eindresultaat van de entree in het nieuwe pand van Lightboxx hadden we u nog beloofd. Weet u het nog? De foto van de stalenconstructies die we daar hadden aangelegd? Nu het resultaat van een prachtige entree met dito trappen. WV Trappen heeft nog veel meer moois gemaakt binnen dit prachtige pand, maar daarover later meer!
www.https://lightboxx.nl/

Lees verder »

Project Brouwer Technology

WV Trappen heeft wederom een mooi project afgerond in het nieuwe pand van Brouwer Technology aan de Ohmstraat 13 te Nijkerk.

De nieuwe hal wordt opgesierd met een trap met eiken treden en RVS kabelnet in de balustrade. Dat ziet er weer strak uit toch?

Gaat U nieuwbouwen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden binnen WV Trappen!

Brouwer Technology repareert en onderhoudt treinen, trams en metro’s en diverse sub-systemen van deze railvoertuigen. Denk hierbij aan deursystemen, airconditioning, veiligheidssystemen en elektronica. Ook voert Brouwer complete onderhouds- en moderniseringsprojecten turn-key uit.

Lees verder »

Aannemer/Architect

Als architect of aannemer staat u midden in de maatschappij. U werkt met en voor de meest uiteenlopende partijen en mensen, steeds weer vanuit een ander perspectief. WV Trappen wil graag een inspirerende en betrouwbare partner voor u zijn. Wij zijn u graag behulpzaam bij het uitwerken van uw ideeën en/of wensen en betrouwbaar door kwalitatief hoogwaardige projecten te realiseren. Metalen trappen, houten trappen, design trappen, er is heel veel mogelijk bij WV Trappen.

Wilt u eens met ons kennismaken? Maak dan snel een afspraak en laat u verrassen door de enorme mogelijkheden binnen ons bedrijf!

Woningbouw

WV Trappen is uw ideale partner wanneer het gaat om trappen, balkons en/of balustrades bij de woning- en appartementenbouw. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij u van kwalitatieve en efficiente oplossingen. Van fraaie entreetrappen tot aan de vluchttrappen, van balkons tot aan de balustrades op de galerij,, wij leveren een totaalpakket voor de woningbouw. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens de laatste eisen en is door haar jarenlange ervaring een zeer betrouwbare partner geworden.

Utiliteitsbouw

WV Trappen heeft zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen op het gebied van de utiliteitsbouw. De diversiteit in projecten is enorm. Van de bouwwereld tot de autobranche, wij staan overal ons mannetje. Of het nu gaat om vluchttrappen, showroomtrappen, hoofdtrappen, designtrappen of diverse balustrades, bij WV Trappen is de ervaring aanwezig om al uw wensen op dit gebied te verwezenlijken.

Particulier

Het uitzoeken van een trap is geen dagelijkse bezigheid en vraagt veel tijd en aandacht. Er is een groot aanbod aan stijlen, vormen en materialen. Met een op maat gemaakte trap van WV Trappen bepaalt u de uitstraling van bijvoorbeeld uw entree. Een trap die volledig aansluit bij uw stijl en woonwensen en elk uniek in zijn soort. Wij helpen u graag het te realiseren, of het nu gaat om een landelijke houten trap, moderne rvs trap, klassieke of industriële look, bij WV Trappen maken we uw trap helemaal op maat en passend bij uw eigen woonstijl. Wij zijn er voor u van ontwerp tot eindresultaat en ontzorgen u graag van A tot Z!